fredag den 18. februar 2011

Velkommen til Marie Antoinette-bloggen

Nå starter vi! Velkommen hit!
Vi gleder oss til å presentere prosjektet og se hva dere syr! Når har vi designet, skrevet, planlagt og sydd, brodert og applikert, og endelig, NÅ kjører vi igang!
Here we go! Welcome!
We're so happy to finally present this project, and we're looking forward to see what you'll make of it!
We have designet, planned, sewn, stitched and appliqued, and yes, let's go!
hugs;
Wenche & Helene
(Wolff & Juul Creative Company)

3 kommentarer:

 1. Jeg er ved at sy den første blok med skoene. Jeg har aldrig applikeret før, så det er en stor udfordring, og jeg har virkelig haft svært ved at forstå instruktionen. Men jeg tror det er lykkedes, er ved at sy skoblokken på baggrundsstoffet, det driller lidt, men jeg skal nok få det lavet.

  SvarSlet
 2. Hej Jette, jeg er ked af at høre, at du har haft vanskeligheder ved applikationen. Vi har da ellers lavet MEGET GRUNDIGE beskrivelser af, hvordan man kan applikere på forskellige vis. Det kan selvfølgelig være vanskeligt, hvis man aldrig har prøvet at applikere før. Marie Antoinette BOM'en er måske et lidt avanceret projekt, hvis man er nybegynder? Lad os gerne høre fra evt. andre abonnenter, hvis der er noget, der virker vanskeligt og/eller uforståeligt.

  SvarSlet
 3. Hej Helene.
  Det er såmænd bare mig der er lidt tumbet, men jeg har da fået lavet den første blok. Men det er da rigtigt som du skriver, det er nok lidt meget for en nybegynder, men øvelse gør vel mester

  SvarSlet

We'll be happy to hear from you! Thanks! Vi blir glade hvis du ønsket å skrive noen ord! Takk! Hilsen Helene & Wenche